torsdag 11 september 2008

Gå över till den mörka sidan


Idag är jag trött, trött, trött! Och jag kan skylla allt på Tom Becker och hans bok "Darkside". Dels var jag tvungen att läsa ut den igår inför ett bokprat men framförallt kunde jag inte släppa den vilket gjorde att jag var vaken alldeles för länge. Men det var det värt!


Jonathan och hans pappa har aldrig haft en särskilt fantastisk relation och det har blivit ännu jobbigare när pappan har hamnat på sjukhus för att "mörkret" kommer. Dessutom är pappan väldigt hemlighetsfull med vad han gör i sitt arbetsrum och vem Jonathans mamma var. Allt ställs på sin spets när Jonathan märker att en konstig trio följer efter honom och inte verkar vilja honom något gott och en hel del annat konstigt börjar hända. Till slut börjar han förstå vem hans pappa är och vad han själv måste göra. Han måste söka upp en man som heter Carneige och som finns i Darkside...


Oj, vad spännande den här boken var. Jag sträckläste den och ville inte att den skulle ta slut samtidigt som jag verkligen ville veta hur allt hängde ihop och vad som skulle hända med Jonathan. Tycker du om spänning med lite rysar- och fantasykänsla - läs denna!

Inga kommentarer: